VEEL GESTELDE VRAGEN

Kost het geld om Freecell te spelen?

Alle Freecell spellen die op onze website Freecell.nl te vinden zijn, zijn 100 procent gratis. We zullen onze bezoekers nooit vragen om hiervoor te betalen! Free Cell is ook geen spel net als blackjack of poker maar het is een solitaire spel. Dat wil zeggen, een kaartspel voor 1 persoon.

Plaatsen jullie links of kan ik op de website adverteren?

Dit is allemaal mogelijk. Voor meer info kun je ons een e-mail sturen via de contact pagina en hier uitleggen wat jouw wensen zijn. Wij zullen hier naar kijken en de vraag z.s.m. beantwoorden.

Ik snap er niks van.

Als je het spel Freecell nog nooit hebt gezien of gespeeld is het vrij logisch dat je er niet veel van snapt. Daarom hebben we op onze website een uitgebreide uitleg geplaats met de tips en de spelregels. Lees dit eens rustig door en ga het gewoon eens proberen. Je zult zien dat je al snel verslaafd bent:) Als je hier nog niet uitkomt zou je bijvoorbeeld eens op YouTube kunnen kijken voor een duidelijke video uitleg.

Ik wil Free Cell spelen maar 1 of meerdere games werken niet.

Onze website en de spellen die daarop staan zouden op alle apparaten moeten werken omdat ze gebruik maken van HTML5 software. Ben je er toch 1 tegengekomen die het niet doet dan moet je waarschijnlijk de browser of het apparaat waarop je aan het spelen bent updaten. De browser updaten doe je meestal in het menu rechtsboven in de hoek, het hangt er een beetje vanaf welke je gebruikt. Probeer ook eerst eens op de F5 toets te drukken of op als je op een Mac speelt op de Command + R.

Ben je van mening dat een bepaald Freecell kaartspel helemaal niet werkt of heb je een fout gevonden, laat het ons weten via het contact formulier.